Lezing EMS

Netwerklunch

Stichting Vaktentoonstelling nodigt u van harte uit om donderdag 13 februari  aanwezig te zijn bij een speciaal georganiseerde netwerklunch voor bloembollenkwekers. Hét moment om eens uitgebreid te netwerken met uw collega’s en de nieuwste innovaties door te nemen.

Programma
Het programma gaat om 11.00 uur van start met een update over het laatste veilingnieuws door Arjen Groeneveld van Royal FloraHolland. Nieuw en uniek dit jaar is het debat rondom het onderwerp ‘innovatie’, dat in samenwerking met vakblad Greenity is opgezet. Diverse sprekers zullen zich buigen over innovatieve thema’s, u bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en eventueel mee te praten deze bijeenkomst. Vanaf 12.30 uur kun u genieten van een heerlijke lunch. Uiteraard met een Engels tintje, passend bij het thema. Na afloop kunt u aansluitend een ronde doen op de beurs en de bloemenshow bezichtigen. Zo bent u in één bezoek weer helemaal op de hoogte van wat er speelt in de bloemenwereld.

In verband met reservering van de catering ontvangen wij uw aanmelding heel graag vooraf.

Klik hier om u aan te melden

 

Vaktentoonstelling 2020


In de bedrijfsgebouwen van Proeftuin Zwaagdijk in Zwaagdijk-Oost vindt van 13 tot en met 16 februari 2020 de zevende editie van de Vaktentoonstelling plaats. Na het succes van 2019 wordt het programma nog verder uitgebreid. Dit maakt de Vaktentoonstelling een uitstekende ontmoetingsplaats voor vakgenoten en zakelijke relaties.