Lezing EMS

Certificering: Binnenkort een license-to-produce?’

De afgelopen jaren is de vraag naar duurzaam geproduceerde sierteeltproducten sterk toegenomen. Initiatieven zoals het Platform Duurzame Handel Bloembollen & Vaste Planten, FSI 2020 en onlangs de verplichte milieuregistratie van Royal FloraHolland hebben deze vraag alleen maar doen toenemen.

Maar welk certificaat is nu interessant voor u, zodat u uw huidige afzetmarkt kan blijven beleveren en wellicht zelfs vergroten?

MPS zal tijdens de Vaktentoonstelling Zwaagdijk wederom een presentatie houden om u verder te informeren over de mogelijkheden.

Wij zullen toelichten welke ontwikkelingen er zijn in de sierteeltsector. Daarnaast leggen wij uit wat certificering precies inhoudt en wat nodig is om MPS-ABC, MPS-GAP en/of MPS-ProductProof te behalen.

U bent van harte welkom tijdens de bijeenkomst die plaatsvindt op donderdag 13 februari van 16:30 – 18:00 uur.

U kunt zich online aanmelden via de website van de Vaktentoonstelling Zwaagdijk of door contact op te nemen met Raymond Scheepens van MPS: r.scheepens@my-mps.com

Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

 

Vaktentoonstelling 2021


In de bedrijfsgebouwen van Proeftuin Zwaagdijk in Zwaagdijk-Oost vindt van 11 tot en met 13 februari 2021 de achtste editie van de Vaktentoonstelling plaats. Na het succes van 2020 wordt het programma nog verder uitgebreid. Dit maakt de Vaktentoonstelling een uitstekende ontmoetingsplaats voor vakgenoten en zakelijke relaties.