Over ons

Over de vaktentoonstelling in Zwaagdijk

De Vaktentoonstelling richt zich uitsluitend op de bloembollen- en bolbloemen sector. De basis is een grote marktbroeishow met daaromheen een aangeklede tulpenshow. Een uitgelezen kans om op enthousiaste wijze nieuwe producten of diensten te laten zien of te demonstreren.

In de bedrijfsgebouwen van Vertify vindt in februari de Vaktentoonstelling plaats. De Vaktentoonstelling is een tweedaagse vakbeurs voor het bloembollen bedrijfsleven. De basis is een grote marktbroeishow met daaromheen een prachtig aangeklede tulpenshow. Daarnaast tonen broeierijbedrijven aan bloemeninkopers hun nieuwe concepten en marktklare assortiment. Er vinden tijdens deze dagen ook diverse lezingen met interessante sprekers plaats.

Op zaterdag en zondag na de Vaktentoonstelling is de bloemenshow open voor publiek. Verder is er een bedrijvenbeurs waar toeleveranciers aan de sector nieuwe producten en diensten laten zien.

 

De totale oppervlakte van de Vaktentoonstelling is meer dan 2.000 vierkante meter!

Aanmelden

Wat leuk dat u zich wilt aanmelden voor de vaktentoonstelling. Via onderstaande knop komt u bij het aanmeldformulier. We nemen snel contact op.

Contact

Tolweg 13
1681 ND Zwaagdijk-Oost
Nederland

Voor informatie & vragen, neem contact op via info@vaktentoonstelling.nl

 

Volg ons ook op