Bloemenshow 3D scan 2022

Hoe werkt de 3D scan

Op 17 februari zijn er twee 3D-scans gemaakt van de bloemenshow, zodat u de ingezonden tulpen evengoed digitaal kunt bekijken. Onder dit bericht kunt u zien welke inzender in welke show te zien is (hal B en hal F).

Eenmaal in de show verschijnt links in beeld een roze veld. Bij het woordje ‘zoeken’ kunt u op bijvoorbeeld naam van de inzender of nummer/naam van de tulp zoeken. De scan wijst u vanzelf naar de juiste plek. Als u op het bolletje klikt bij de bak of pot, verschijnt er meer informatie over de cultivar. Met uw muis kunt u in- en uitzoomen. Als u uw muis ingedrukt houdt en vervolgens opzij sleept, kunt u het beeld bewegen. U kunt het roze veld ook inklappen als u op ‘less’ klikt bovenin.

Wij raden u aan om de shows op een computer of laptop te bekijken. De bestanden zijn te zwaar om via de mobiele telefoon te bekijken. Daarnaast kan de kwaliteit van de show verminderen als u een oude browser gebruikt die niet meer ondersteund wordt, bijvoorbeeld Internet Explorer.

Wij wensen u veel kijkplezier en zien u hopelijk volgend jaar weer terug op een ‘fysieke’ Vaktentoonstelling.

Vaktentoonstelling 2022


In de bedrijfsgebouwen van Vertify, Tolweg 13 in Zwaagdijk-Oost vindt van 17 tot en met 19 februari 2022 de negende editie van de Vaktentoonstelling plaats.