Steun de Vaktentoonstelling!

Steun de Vaktentoonstelling! Word lid van de Club van 100!

Word lid van de Club van 100! Het bestuur van de Vaktentoonstelling gaat geld werven voor het evenement via een Club van 100. Geen club van honderd mensen, die elk zo veel mogelijk geld inbrengen, maar eentje met heel veel mensen die elk honderd euro inbrengen. Bestuurslid Sam van Egmond van de Vaktentoonstelling legt uit, waarom zo’n Club nodig is.

“De Vaktentoonstelling is uitgegroeid tot een evenement van waarde voor het tulpenvak. Vakgenoten krijgen inzicht in het bestaande en het nieuwe aanbod en in noviteiten op het gebied van gewasbescherming, teelt, bewaring en verwerking. Er is een techniekbeurs en een programma met interessante sprekers. De Vaktentoonstelling is ook een ontmoetingsplaats voor het hele vak waarbij alle tulpeninkopers welkom zijn. Dat alles is gratis toegankelijk.
Als bestuur willen we de Vaktentoonstelling verder uitbouwen. Kennisuitwisseling en gastvrijheid, het moet allemaal de nodige kwaliteit hebben. Gelukkig steunen onze sponsoren ons daar graag in. Onze organisatie is anno 2023 dan ook gezond, maar we weten dat er komend jaar sponsors afvallen. Om onze financiële basis te laten aansluiten bij onze ambities zetten we nu een Club van 100 op. We weten zeker, dat veel inzenders, bezoekers en andere belangstellenden ons met honderd euro willen helpen. Dat is per slot van rekening geen megabedrag.

Daarom delen we tijdens de komende Vaktentoonstelling inschrijfformulieren uit, waarmee mensen zich kunnen inschrijven. Dat kan ook via onze website www.vaktentoonstelling.nl. Hebt u vragen over dit onderwerp, mail dan naar info@vaktentoonstelling.nl of bel met Wendy Houdijk van Vertify tel. 0228-563164.

Deelnemers aan de Club van 100 krijgen een vermelding op onze website en op het speciale sponsorbord, dat er vanaf 2023 komt. Het bestuur hoopt en vertrouwt erop, dat veel vakgenoten de Vaktentoonstelling willen blijven steunen.”

Vaktentoonstelling 2023


In de bedrijfsgebouwen van Vertify, Tolweg 13 in Zwaagdijk-Oost vindt van 16 tot en met 19 februari 2023 de tiende editie van de Vaktentoonstelling plaats.